Een gezonde reguliere cultuur die eenvoudig drinkt en geniet

Er is een openbare parkeerplaats vlak voor de winkel, dus je kunt het gemakkelijk parkeren en gebruiken. Er zijn veel bagaecheon-smaken rond Bonguvir, dus ik denk dat je in een goede positie bent waar je bezoekt als je nog een drankje wilt drinken na een werk- en secundaire ceremonie. Het is geen pub met een enorme, nette, luxe sfeer, maar het is een plek waar je af en toe bezoekt vanwege de sensationele ontwerpen die je al eerder hebt gebruikt.
Het was een beetje donker voor het interieur van de winkel, maar het was een plek waar de sfeer leefde vanwege de lichte lichten die er nauwelijks waren. De sfeer in de winkel 셔츠룸 was een beetje retro-gevoelig, en tegelijkertijd vol oude gevoelens. De luxe, nette, delicate bars zijn aantrekkelijk, zoals de voorsprong van de bars, maar deze sombere, kruidige, aardse bars lijken ook een andere charme te hebben.
Ze bestelden een paar basisherinneringen, een bongo-hoge bal en een jackhennie-beer. Voor de bongo-hyball is het een whisky-cocktail die de smaak en smaak van whisky in een passende verhouding vermengt, terwijl tegelijkertijd de alcoholdosis wordt verlaagd en de smaak van sodawater wordt toegevoegd.
En voor Jack Honey Bear, terwijl hij het bier met Jack Daniel Honey mengt, kan hij de smaak van een bier vol honing voelen.
Het was een aanklager, maar het was een goede zaak voor het brood en het koele bier, en het was een buiging van alcohol. Ik voelde me comfortabel in de oude sfeer van sentimentaliteit, hoewel ik niet veel bier had gedronken, zoals ik zei dat ik dronken was.
Er is een fatsoenlijke bezorging die je moet eten, maar het is een frietje (5.000) en het is een knapperige smaak die net is gebakken en het is ook behoorlijk dik en het is zo goed gesmakkelijk dat het zo vochtig is. Het was heerlijk, maar het was zo goed met de chili en yoplesaus die ik je had aangeboden.
Ik heb nog nooit een rijstwafel in de leegte gehad, en het is een beetje gevuld met bouillon, dus als je het met een lepel eet, kun je het goed proeven. De zoete smaak was hetzelfde, maar de bongobier-taart was behoorlijk pittig. Het smaakte zoet dat ik mijn bier moest blijven eten. Ik heb nog nooit een biertaart gehad en het was beter dan ik dacht. Als je van taarten houdt en je goed hebt in pittige dingen, raad ik je aan om ze een keer te eten.
Het is een plek waar je een gevoel van oude sfeer kunt voelen en een parkeerplaats voor je hebt, zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken. En de frituur en bidermaak, de handelsmerken van de bongoevere, waren zo heerlijk, en de bouillon was zo pittig, maar het was zo heerlijk.
We zijn in de drie verhalen gevallen voor het geval het na de betovering niet meer was. En dan zijn de tafel vol met genot, de volledige jackpot.
Ik denk dat het woord “sandbeen” is wat het is. Grote tafels zijn zo vol dat ze zo fundamenteel zijn.
En de zalm, de vis- en tonijnkring, is een menu dat is besteld om de smaak van de aanklager te proeven.
En ik denk dat het niet de charme van de bar Isakaya is die de zeevruchten samen kan proeven, een levend grot dat de geur van zee kan proeven.
Ik heb het op de kruiden genomen en ik heb het gevoel dat ik een beetje gek ben. Mijn favoriete zalm is een basis.
Een knapperige vis werd helemaal gebakken. Het is alsof het Gazami is, maar ik weet niet zeker wat de exacte naam is. Ik kon het proeven.
Terwijl ik een koel biertje dronk, proevend een basistachi-aandacht, werd Altunji altang een borrel gekookt en ik wist waarom het woord althousiasme was. Altan was vol met eieren.
Altang’s bouillon met mosselen en bonen en lampen is koel en toch een grote verdoving. Niet alleen al, maar ook Gornie is erg smerig.
Ik dacht aan de binnenlucht, verfraaid met retro, en de private ruimtes van de vele opluchtingen, altangs en mottosami’s, en ik dacht dat ik niet wist dat ik tijd had om te eten en te drinken.
In feite, toen ik het schip echt zo koud en vol noemde, bestelde ik sushi, zei ik dat ik moest eten, en ik bel de boot, maar Bob heeft nog steeds een andere boot.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다